< < Önceki Sayfaya Dön
Ayvalık İlk Hasat Filtresiz 5LT
Ayvalık İlk Hasat Filtresiz 5LT

Ayvalık İlk Hasat Filtresiz 5LT

Nova Vera İlk Hasat Ayvalık, Ayvalık'taki bahçelerimizde yetişen ve zedelenmeden dal sarsıcılar ile hasat edilen zeytinlerin dakikalar içinde Ayvalık'a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.

Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,5'dir.

Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C'nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.

Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.

Nova Vera'da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C - 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.

Ayvalık Erken Hasat Zeytinyağı'nın karakteristik özellikleri domates, domates yaprağı, çimen ve yeşil taze otlardır.

Saklama Koşulları

Zeytinyağınızı, serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.

ÖDÜLLERİMİZ
JOOP 2021
ALTIN
TERRA OLIVO 2021
ALTIN
NYIOCC 2021
GÜMÜŞ
OLIVE JAPAN 2021
GÜMÜŞ
Asit Oranı
0,5
Polifenol Miktarı
300+
Hasat Zamanı
İlk Hasat
Sıkım Şekli
Soğuk Sıkım
Ambalaj Tipi
Teneke
Ambalaj Miktarı
5 lt
Bölge
Ayvalık
Yoğunluk
Hafif
Üretim Sezonu
2021-2022
ULUSLARARASI KALİTE BELGELERİMİZ VE SERTİFİKALARIMIZ
Çerez Kullanımı

NovaVera olarak size daha iyi hizmet verebilmek ve alışveriş deneyiminizi iyileştirmek adına internet sitemizde yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanılmaktadır. Sitemizde kalarak çerezlere izin vermektesiniz.