Bu Ürünler de İlginizi Çekebilir
Ekonomik Paket
Ekonomik Paket

Nova Vera Ekonomik Paket 2'li Set

İçerik:  Memecik 2 Lt + Ayvalık 2 Lt  

Hasat yılı: 2021-2022 

Memecik 2 LT ERKEN HASAT NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI (2021-2022)

Nova Vera Erken Hasat Memecik, Milas bölgesinin köylerinde yetişen ve zedelenmeden dal sarsıcılar ile hasat edilen Memecik cinsi zeytinlerin soğutuculu kamyonlar ile Ayvalık'a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.

Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,4'dir.

Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C'nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.

Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.

Nova Vera'da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C - 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.

Memecik Erken Hasat Zeytinyağı'nın karakteristik özellikleri çağla badem, roka, tere, ege otlar ve domatestir.

Saklama Koşulları

Zeytinyağınızı, serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.

ÖDÜLLERİMİZ

 

EVO IOOC ITALY 2021
ALTIN

LONDON IOOC 2021
ALTIN

CANADA IOOC 2021
PLATINUM

 

Ayvalık 2 LT ERKEN HASAT NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI (2021-2022)

Nova Vera Erken Hasat Ayvalık, Ayvalık'taki bahçelerimizde yetişen ve zedelenmeden dal sarsıcılar ile hasat edilen zeytinlerin dakikalar içinde Ayvalık'a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.

Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,5'dir.

Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C'nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.

Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.

Nova Vera'da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C - 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.

Ayvalık Erken Hasat Zeytinyağı'nın karakteristik özellikleri domates, domates yaprağı, çimen ve yeşil taze otlardır.

Saklama Koşulları

Zeytinyağınızı, serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.

ÖDÜLLERİMİZ

 

JOOP 2021
ALTIN

TERRA OLIVO 2021
ALTIN

NYIOCC 2021
GÜMÜŞ

OLIVE JAPAN 2021
GÜMÜŞ

 

 

 

ULUSLARARASI KALİTE BELGELERİMİZ VE SERTİFİKALARIMIZ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

NovaVera olarak size daha iyi hizmet verebilmek ve alışveriş deneyiminizi iyileştirmek adına internet sitemizde yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanılmaktadır. Sitemizde kalarak çerezlere izin vermektesiniz.